Litt opplæring av skoleledere

Nå nærmer dagen seg da jeg skal reise litt nord i fylket for å holde et kurs om IKT for skoleledere, og jeg må innrømme at det kribler litt. Det blir vel en rundt 60 skoleledere fra kommunene rundt Haugesund og det hele blir innledet av skolesjefen på Karmøy (hvis jeg har forstått det riktig). For å gi faste lesere av www.iktogskole.no et fortrinn vil dere her finne presentasjonen med vedlegg som jeg kommer til å gå igjennom på mandag.

Alle tilbakemeldinger mottas med takk – og hvis noen fra kurset på mandag skulle forville seg inne på disse sidene må du gjerne legge igjen en kommentar!

Presentasjonen som en pdf-fil (ca. 2mb) / Vedlegg som en pdf-fil (ca. 300kb)

Om Odin

Jeg er undervisningsinspekør på Harestad skole i Randaberg kommune. Der har jeg ansvaret for ungdomstrinnet og jeg blander meg mye inn i IKT-opplegget på skolen. Jeg har tidligere jobbet som IKT-konsulent ved Høgskolen i Stavanger (nå UiS) og som lærer (med IKT-ansvar) på Høyland ungdomsskole i Sandnes kommune.
Dette innlegget ble publisert i Åpen skole / GPL, Klasserom og data, Kunnskapsløftet, Skoleleder. Bokmerk permalenken.

1 svar til Litt opplæring av skoleledere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *