Om Odin Hetland Nøsen

Odin ble født i det Herrens år 1970 i Sandnes kommune. Han ble raskt interessert i datamskiner etter at hans far kjøpte et databyggesett fra USA i 1978 ("Super Board II" med hele 8KB RAM!). Siden har det gått slag i slag med VIC-20, ZX81, Dragon32, Commodore64, Amiga32 og til slutt en lang serie av ulike x86-baserte PCer. Utenom data har musikk, filosofi og andre vidløftlige ting preget ham sterkt.

I det mer praktiske liv har Odin utdannet seg som musiker ved Rogaland musikkonservatorium (nå en del av UiS), tatt kristendom grunnfag og mellomfag og fikk med seg all teori (med eksamener) til kristendom hovedfag før han fikk en jobb som undervisningsinspektør ved Harestad skole. Etter det syntes han at han ikke hadde tid til å skrive noen hovedfagsoppgave. Før jobben som undervisningsinspektør i Randaberg kommune jobbet han noen år som IKT-konsulent ved Høgskolen i Stavanger (nå UiS) og som lærer ved Høyland ungdomsskole i Sandnes, hvor han også hadde IKT-ansvaret.

På Harestad skole trødde Odin og daværende IKT-ansvarlige i gang et linux-prosjekt og skolen har nå 350 tynne linux-klienter koblet opp mot en vel 12 tjenere – og alle er veldig lykkelige :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.